Best Joomla Template by Web Design

Hvad er Hampepartiet?

Hampepartiet er et forrygende alternativ i dansk politik.

Partiet blev stiftet i 2001 i København, som et enkeltsagsparti hvis eneste ultimative mål er:

Total legalisering af dyrkning, besiddelse og brug af cannabisplanten.

Når dette ene mål er opnået og reelt praktiseres vil partiet blive opløst.

Vi har stillet op til valget i Københavns kommune fire gange (som Liste J), og to gange til valget i Region Hovedstaden, senest til kommunalvalget i november 2013.

Hampepartiet modtog desværre ikke nok stemmer til kommunal- eller regionsvalget i november 2013 til at blive valgt ind, men der var stor fremgang at spore i forhold til sidste valg!

 

Situationen i Danmark kalder på fri cannabis nu fordi:

Et flertal af Københavns borgerrepræsentation med overborgmesteren i spidsen går nu ind for, at der skal laves forsøg med lovlige butikker, hvor danskere kan købe cannabis.

Der blev stillet et forslag to gange, men begge gange blev det desværre i 11. time afvist af regeringen. Der er også flere og flere partier der tager fri cannabis op som en mærkesag hvilket selvfølgelig glæder Hampepartiet meget.

"Er der så brug for Hampepartiet?" spørger du måske...

Ja, det er der!

 

 

For når der gives grønt lys til at udføre disse forsøg, er der nogle nye problemer som opstår.

Københavns kommune påpeger, at det kun er nogle få udvalgte og af staten kontrollerede, der må dyrke det og styre disse butikker.

Hampepartiet mener til gengæld, at det skal være totalt frit at dyrke, anvende og sælge cannabis/hamp.

Hvis ikke det gøres totalt frit at benytte cannabis gode egenskaber, vil det sorte marked på området tilpasse sig og så er vi lige vidt...

Hampepartiet mener at Danmark skal anerkende Pusher Street eller Green Light District som det også kaldes.  Det er en handelsgade beliggende i det københavnske kvarter Christiania hvor der siden 1971 har været solgt cannabis helt åbent.

Hampepartiet mener at de nuværende forhandlere blot skal udstyres med et momsnummer og nyde godt af den frie lovgivning på området, så deres forretning bliver 100 % legitim. Pusher Street har mange år på bagen og har derfor også erfaringen i orden.

Det samme gælder helt almindelige mennesker, som sælger i parker, på gader, fra hashklubber - ja, sågar fra deres eget hjem.  Legalisering af cannabis vil øge Danmarks beskæftigelse og skabe rigtige jobs samt generere en lovlig og ikke mindst legitim årlig milliardindtægt til statskassen.

Hampepartiet mener selvfølgelig også at dyrkning og salg af cannabis skal lovliggøres totalt, for netop at sikre den bedste kvalitet til den billigste pris og drive de mange milliarder i denne industri ud af de kriminelles hænder og tilbage til dem de tilhører:

Den danske befolkning!

Kun ved at opgive ethvert forbud på området kan vi undgå at et sort marked vil få fodfæste igen.

I Region Hovedstaden vil Hampepartiet blandt andet arbejde for, at der skal laves forsøg med at ordinere cannabis til syge mennesker på Regionens hospitaler. Cannabis er og skalvære et lovligt alternativ til traditionel såkaldt farmaceutisk lægemedicin.

 

Liste J

Københavns kommune
Region Hovedstaden